Brynzová křidélka

Suroviny pro brynzová křidélka:

  • 12 kuřecích křidélek
  • 1 vejce
  • 2 lžíce mléka
  • 6 lžic hladké mouky
  • 300 g brynzy
  • mletá paprika
  • sůl
brynzová křidélka

Příprava brynzových křidélek:

Křidélka povaříme 15 minut ve slané vodě. Z mouky, mléka, vajec, rozdrobené brynzy, papriky a soli umícháme těstíčko. Křidélka necháme okapat a obalíme je v hladké mouce a těstíčku. Na rozpáleném oleji smažíme dozlatova.

Vyzkoušejte také:

Kuřecí prsíčka naložené v mléce a medu

Kuřecí prsíčka v parmezánovém těstíčku

Kuřecí křidélka na medu

Kuře nadívané dýní Hokaido

Štítky: