Králičí guláš na víně

Suroviny na králičí guláš na víně:

  • 500 g králičího masa
  • 150 ml červeného vína
  • 3 lžíce oleje
  • 3 bobkové listy
  • 1 stroužek česneku
  • mletý pepř
  • sůl

Postup:

Den před přípravou guláše naložíme na kostky nakrájené maso do červeného vína. Druhý den rozpálíme olej, vložíme okapané maso a prudce je osmahneme. Přidáme utřený česnek, opepříme, osolíme, vhodíme bobkové listy, zalijeme vínem od masa, přiklopíme a zvolna dusíme doměkka. Králičí guláš na víně podáváme s vařenými brambory.

Vyzkoušejte také:

Guláš z králíka

Vepřové maso na víně

Divočák na víně

Kuře na víně

Hovězí tokáň na víně

Štítky: